Planlagte valper


Når vi har planlagt et kull vil vi ta imot et ikke refunderbart reserversjonsgebyr på NOK 3000 fra 4 stk på ventelisten. Skulle vi få mer enn 4 valper går vi nedover ventelisten vårt og tildeler valp til de som har ventet.

Neste parring blir Penny og Sullie, en flott tricolor gutt fra USA, med linjer veldig ulikt Penny sine.  Sullie er også en medium ALD.  Ha er en rolig og avslappet gutt, omtrent like høy og tung som Penny, så vi forventer avkom som alle blir medium, ca. 40 - 45 cm skulder høyde og 15 - 18 kg.  Vi kan forvente krem farget, brune, og brun tricolor valper.  Vi er veldig spente.

Penny
Penny

reserverte plasser for Penny x Sullie valper;

nr. 1 opptatt                                nr. 3 opptatt

nr. 2 opptatt                               nr. 4 opptatt

Fibi
Fibi
Sullie
Sullie

venteliste plasser for Penny x Sullie valper;

         nr. 5 opptatt

        nr. 6 opptatt

Romeo
Romeo

Hvis alt går etter plan og både Fibi og Romeo klarer alle sine tester, så blir det parring høst/vinter 2022.  Begge er mini; Fibi er ca. 10 kg og 34 cm til skulderene.  Romeo er fortsatt valp, men forventet å bli på samme størrelse som Fibi. I dette kullet forventer vi alle cream eller røde valper.

Ella
Ella

Så har vi Ella, datter av vår Penny. Vi håper på klar testing og fin utvikling, slik at hun er klar til parring våren/sommeren 2023.

Vi har ikke helt bestemt oss for hannen ved første parringen hennes, men det blir enten Romeo eller inseminering fra Junior. 

Junior, AKA Blueberry Cottage Rocket Racoon er også en flott gutt fra USA,  som er en sablefawn, stor mini/liten medium. Han er en rolig og snill gutt som er glad i å kose.