Hunder til glede for de aller fleste

Det er dette vi ønsker å oppnå

Filosofien vår

Vi ønsker å avle frem kremen av Australian Labradoodles (ALD). Dette vil vi oppnå ved å velge kun de beste og flotteste avlshunder, med linjer langt tilbake som inneholder godt gemytt, bra helse, og fin pelskvalitet. 

Samtidig vil vi innføre avlsprospekter fra ulike land for å oppnå diversitet i linjene og unngå for my innavl.

Lidenskapen vår 

er å kunne tilby våre hunder et bra liv med masse kjærlighet, klem og kos ifra første stund. 

Men vi brenner like mye for å kunne tilby disse flotte, kjærlige, kosete familiehunder til nettopp dere.

Dere som har allergier, eller trenger en service eller terapi hund. Dere som ønsker en ny familiemedlem som kan være alles beste venn, som er lojal fra dag en og som vil elske deg uansett. Dere som ønsker dere en tur kamerat eller kanskje en tur motivator.

Samme hva du skulle ønske i hunden, så håper vi å kunne tilfredsstille det ønske/behov.

IRENE & JAN

Vi er et middelaldrende par som bor på Norges vakre Sørland. Vi har begge hatt flere hunder opp gjennom årene, men Penny er vår føste labradoodle.

Jeg, Irene er drivkraften bak oppdrettet, med god hjelp og støtte fra Jan.

Jeg er utdannet jordmor, og jobber 80% på sykehuset i Kristiansand. 

Jan er skipper for Bragdøya Kystlag, og frakter folk til og fra Bragdøya. Et vakkert øy og friluftsområde utenfor Kristiansand, med særlig vekt på barnehager i nærmiljøet som bruker øya som sin uteplass.

Jeg har hatt flere labrador retrievere og ble forelsket i denne rasen da jeg fikk min første store svarte labrador som het Miller. Jeg har selv allergier og da jeg hørte om labradoodler og deres allergivennlighet og minimalt snøsing, så var jeg solgt.  For snøse, det er noe labradoren gjør overveldende bra. Jeg viste at jeg kom til å ville avle labradoodler i framtiden, og begynte å legge en plan. Jeg leste meg opp om de ulike labradoodler sorter, ja, det finnes faktisk forskjellige labradoodler, og kom fram til at den australske labradoodlen (ALD) var den jeg verdsatte mest og ville avle videre.

Vi er begge natur-glade mennesker. Vi liker å gå tur i skog og mark, løpe og sykle. I tillegg så liker vi sjølivet, med fiske, og svømming, og om vinteren så er det selvsagt skiturer som står for tur.

Vi er begge kreative mennesker som liker å skape ting. Jeg koser meg med bl.a. strikking, maling, og hagearbeid, mens Jan trives med å snekre og bygge div. små prosjekter.